Valencia Monumental


Valencia, která v sobě spojuje bohatou historickou minulost a monumentální s jeho promítání do budoucnosti. Místo pro mezinárodní události (americký Cup 2008 Světové atletické 2008 a Formule 1). Najdeme v ní Valencia gotiky, baroka, modernistra, v porovnání s přehledem poskytovaných Valencia třetího tisíciletí s nejpokročilejší zbytky (Palau de la Musica, Město umění a věd, atd.) .. Můžeme také ochutnat typické jídlo, Paella Valenciana, v každém typické restaurace s terasou.

Mezi nejvýznamnější památky je Lonja de la Seda. Vedle tržního Central Market se nachází i kostel Saint Johns. Ostatní budovy a památky jsou příznačné Colón trhu nebo Severního nádraží. V Plaza de la Virgen je palác Generalitat Valenciana, bazilika Panny Marie z Forsaken a katedrály Valencie, jejíž zvonice je známý jako «věž Micalet.»

Valencia si zachovává jen zdi, která obklopovala na konci devatenáctého století až do jeho staré město. To vlevo stojící Torres de Quart a Torres de Serrano.
Cononcida Valencia jako město květin, má mnoho parků a zahrad, jako jsou botanické zahrady, West Park, Královských zahrad Jardin del Turia.