Malta muzeum a San Mateo


První je muzeum Almirez, unikátní pro své specifické téma, které se nachází v centru města Les Jeskyně Vinromá. Toto muzeum se snaží ilustrovat ty aspekty používání denních maltu, průmyslu, farmacie, kulinářské nebo ozdobné ocmo hračku nebo předmět. Typický šaty našich lidí se projevuje v celé své kráse najít v každé místnosti, oblečený v období, jako je kvalita demonstrace různých společenských tříd, nebo způsob života. Pak můžeme rozšířit naši návštěvu San Mateo, jehož původ je starší než dobytí ho Jaime I.

Návštěvníci budou přijaté prominentní přítomnost molů kamenný kostel archpriest a zvonice. Pod jeho klenbou, Clement VIII, nástupce papeže Luna, odstoupil v roce 1429 na papežský trůn, končí západní rozkol.  Město, domov mistrů Řádu Montesa, převezena do návštěvník, s jeho památkami a městské struktury, s dřívějšími časy, zdůrazňující 260 metrů plátna stěn.

Náměstí, se zdrojem Angel a balkony z tepaného železa, jsme se přestěhovali ozvěny hlasy obchodníků a obchodníků, že jeho obchodní portály v čtrnáctý a patnáctá století, mezi jinými výrobky, obrovské vlny ovce oblasti a vyvážené do Florencie, zvýhodněné středověké nádhery a síly Sant Mateu.