Terra Mítica


Terra Mitica je zábavní park se nachází ve městě Benidorm, Costa Blanca, kde můžete strávit vzrušující den legrace.
Objevte vše, co je skryté ve Středomoří, Egypt, Řecko, Řím, Iberia a ostrovy, tisíce let historie přeměněny na mnoho chvil zábavy, vzrušení a adrenalin.

Už jste viděli tvář vaše děti, když jdete na přitažlivost k nim a sdílet tyto pocity s vámi? K nezaplacení, že jo? Slyšet jejich smích a zapomenout na všechno ostatní. Legrace není o věku, ale počkat.  Víte, co je adrenalin? Of Me. Důležité je, že víte, že máte tolik zajímavostí, že budete vlevo dech, tak se nadechl. Otočte hlavou dolů na 100 mil za hodinu je jeden z návrhů na park tematizované emoce s těsné kulturní nápady. Tizona střílí adrenalin za 35 vteřin klesají, 360-stupeň smyčky a vývrtku otočí, a Magnus Colossus je dřevěná horská dráha nejdelší v Evropě. Hlavní atrakcí navíc s replikami na jejich velikost.

Více než 80 denních přehlídek, a nové Představte si, že jsou uvedeny venku nebo v prostorách vybavených ubytovat divadelní triky. Diváci se protagonista území, v nichž pět středomořských civilizací koexistovat obdařena zvláštní klima a tisíce příběhů, mýtů a legend říct. Obchody se suvenýry jsou plné vzpomínek, takže si nenechte si ujít nic, když udržovat Vaši návštěvu.